Festivals in België

9 artiesten die je zeker niet mag missen op het Tomorrowland festival

Heb je kaartjes voor Tomorrowland weten te krijgen? Gefeliciteerd, want het is al een hele belevenis! Je bent nu klaar om een van de beste elektronische muziekfestivals ter wereld te ontdekken, maar met een waanzinnige line-up van meer dan 600 artiesten is het moeilijk kiezen wie je gaat zien. Maak je geen zorgen, we hebben een korte lijst samengesteld van artiesten die je zeker niet mag missen op Tomorrowland. Maak je klaar om vermaakt te worden als nooit tevoren!

1/ Martin Garrix

Is het nog nodig om hem voor te stellen? Martin Garrix is een Nederlandse DJ en producer die meerdere malen is uitgeroepen tot beste DJ van het jaar. Hij is ook de ster van de elektro-scene en van het Tomorrowland festival. Tijdens deze editie zal hij in totaal 3 keer mixen, dus er is geen excuus om niet te gaan viben op zijn sets die electronic dance music en progressive house tot in de puntjes mixen.

2/ The Chainsmokers

Het is moeilijk om ze niet te kennen gezien de hits die ze op hun naam hebben staan, als je van electro-pop houdt is hun show voor jou gemaakt. Bovendien maken ze dit jaar hun comeback op Tomorrowland, dus het zou een grote fout zijn om hun optreden te missen!

3/ Dimitri Vegas & Like Mike

Dit duo van Belgische broers is een must op Tomorrowland. Je hebt hun hits “Mammoth” of “Tremor” waarschijnlijk al gehoord op feestjes of op de radio. Toch is het een andere wereld om ze op de mainstage van Tomorrowland te horen met meer dan 50.000 mensen die de refreinen meezingen. Hun electronic dance music en big room set is altijd een hoogtepunt van het festival en niet te missen.

4/ Hardwell

Hardwell is zeker een van de meest getalenteerde Nederlandse dj’s van zijn generatie. Als je nog nooit naar een van zijn sets bent geweest, maak je dan klaar om je oren te verwennen met een perfecte mix van big room en hardstyle geluiden die je tot het einde van de nacht zullen laten dansen.

6/ Alesso

Of je nu fan bent van electro of niet, je hebt al een van Alesso’s hits gehoord. Als Zweedse dj en producer is hij een vaste verschijning op Tomorrowland en weet hij met zijn bijzonder gevarieerde muziekstijl een waanzinnige sfeer te creëren. Er is vast en zeker een van zijn geluiden die je in beweging krijgt!

7/ Eric Prydz

Als je het geluk hebt om naar Tomorrowland te gaan en je bent nog nooit naar een HOLO show van Eric Prydz geweest, dan is dit een gouden kans om deze unieke productie mee te maken. Hij maakt spannende nummers die hij perfect combineert met adembenemende 3D-beelden. Een niet te missen moment!

8/ Amelie Lens

Op zoek naar een techno-ervaring? Dan is Amelie Lens, een van de koninginnen van de techno, degene die je niet mag missen. Het is onmogelijk om niet meegesleept te worden tijdens haar set, omdat haar muziek je zal veroveren.

​​9/ Lost Frequencies

Of je nu fan bent van housemuziek, deephouse of electropop, bij Lost Frequencies vind je zeker iets naar je smaak. Hij is de perfecte artiest om je te vermaken zonder je te vervelen.

Wat je smaak ook is, met de enorme line-up van Tomorrowland zijn er zeker verschillende artiesten die je geweldig zult vinden. Maar voordat je op pad gaat om dit waanzinnige festival mee te maken, bekijk je eerst de essentiële zaken die je moet meenemen om je optimaal te kunnen amuseren op Tomorrowland.


En vergeet niet om ons te volgen op Instagram en TikTok!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite