in

6 essentiële om van het Tomorrowland festival te genieten

@Valentin Loiseau

Ben je klaar voor een waanzinnige ervaring op Tomorrowland? Je bent niet klaar voor wat je te wachten staat, want dit is een van de gekste festivals ter wereld! Maar om volop te kunnen genieten van de gekke sfeer, heb je een paar essentiële zaken nodig. Geen zorgen, wij geven je de 6 dingen die je absoluut bij je moet hebben als je een waanzinnig weekend op Tomorrowland wilt doorbrengen.

We vertellen je hoe je op het Tomorrowland festival raakt, als je dat niet weet.

1/ Uw Tomorrowland armband

Het polsbandje is je toegangsticket. Ja, het lijkt vanzelfsprekend, maar vergeet het zeker niet. Zonder dit pasje mag je het festival niet binnen. Bovendien kan je met dit pasje al je betalingen doen tijdens het festival. Zorg dus dat je hem bij je hebt voordat je vertrekt en zorg ervoor dat je hem aan je pols vastmaakt.

2/ Een stijlvolle festivaloutfit

Het is niet het moment om je oude geruite overhemd en vervaagde jeans uit de kast te halen! Tomorrowland is een echte kans om je uit te leven op vlak van je outfit en niemand zal je beoordelen. Kies dus een outfit die out-of-the-box maar comfortabel is, zodat je urenlang kan dansen en rondspringen.

3/ Oordopjes

Tomorrowland barst van de decibel, en niet zo’n beetje ook! Met zijn 14 podiums is het moeilijk om aan het hoge volume te ontsnappen en je trommelvliezen te beschermen. Ook al neem je een pauze, ga je nog steeds muziek horen. Dus je kan overwegen om oordopjes mee te nemen. Je moet weten dat er goedkope modellen voorzien zijn voor concerten en festivals die het volume verminderen zonder de kwaliteit van de muziek aan te tasten. Hiermee kan je toch van de sets genieten zonder je oren te beschadigen.

4/ Een externe batterij voor je telefoon

Met alle foto’s en video’s die je tijdens het festival gaat maken, kan je telefoon halverwege de dag plat worden. Dus om te voorkomen dat je geen contact kunt opnemen met je vrienden als je ze kwijtraakt tijdens het festival, neem je een kleine externe batterij mee.

5/ Een camel bag

Hydrateren is belangrijk! Zeker op een festival als Tomorrowland, waar je veel moet lopen om van het ene naar het andere podium te gaan. Waterflessen zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Dus in plaats van ter plaatse water te kopen, neem je een camel bag mee (die zijn toegestaan) die je in je tas kunt stoppen en kunt bijvullen bij de fonteinen waar water gratis is. Zo draag je je steentje bij aan de planeet en bespaar je tegelijkertijd een beetje geld.

6/ Een glimlach en een flinke dosis goede humor

Het klinkt misschien cliché, maar het is waar! Om ten volle van Tomorrowland te genieten, moet je in een goed humeur zijn en openstaan voor anderen. Aarzel dus niet om te glimlachen naar mensen die je tegenkomt en maak een praatje of dansje met ze. De slogan van het festival is niet voor niets “Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever”.

Vergeet bovendien niet de andere klassieke festival benodigdheden, zoals zonnecrème tegen de zon, poncho voor de regen, je tent en alles wat je verder nodig hebt als je naar de DreamVille-camping gaat… etc.

Trouwens, als je advies nodig hebt over de artiesten die je niet mag missen, hebben we er 9 op een rijtje gezet die je geweldig zult vinden.

Nu ben je klaar voor een geweldig weekend in Tomorrowland. Dus bij deze alvast veel plezier, dansen, zingen en onvergetelijke herinneringen!

Eigenlijk, vergeet ons niet te volgen op Instagram en TikTok!

Written by Kotplanet

What do you think?