in

4 artiesten die je zeker niet mag missen op het Pukkelpop festival

@Flikr - Jokko

Kijk je uit naar een krankzinnig weekend op Pukkelpop? Om je voor te bereiden op het festival hebben we een korte lijst samengesteld met de 4 artiesten die je zeker niet mag missen op het Pukkelpop festival. Zo ben je klaar om je het hele weekend te amuseren! Bedank ons niet, Kotplanet doet het met plezier, je kent ons.

Om je te helpen leggen we uit hoe je op Pukkelpop kan geraken.

1/ Nessa Barrett 

Nessa Barrett is een 20-jarige Amerikaanse artieste die bekendheid verwierf met haar video’s op TikTok. Ze werd vervolgens geproduceerd door Travis Barker (de man van Kourtney Kardashian, maar ook de drummer van Blink-182 aka een legendarische band) en haar carrière nam een enorme vlucht. Je kent vast wel de “I hope I die first, cause I don’t want to live without you” trend die veel te zien is geweest op TikTok. Nou dat is ze, ja ja. 

Ze speelt op vrijdag 18 augustus.

2/ YUNGBLUD

Wie kent eerlijk gezegd niet de Engelse sensatie die YUNGBLUD is? Als je een echte show wilt zien, moet je absoluut gaan kijken naar zijn steeds gekkere en offbeat optreden. Je kent hem van hits als Parents, The Funeral en nog meer. Wij geloven dat zijn optreden een must-see is. 

Hij speelt op vrijdag 18 augustus.

Om goed voorbereid te zijn, vergeet niet om deze 5 essentiële zaken te hebben om volop te kunnen genieten van het festival.

3/ DYLAN

Als je houdt van de vibe van Maisie Peters, Mimi Webb of Cate is dit iets voor jou. DYLAN is een mix van pop en electro die je doet dansen en meezingen. Ze opende voor Ed Sheeran in 2022, wat haar tenslotte een platencontract opleverde. Het is krachtig, leuk en ze belandt op nummer 1 in je playlist, dat is zeker. 

Ze speelt op zondag 20 augustus.

4/ You Me At Six 

We blijven in Engeland met een pop/punk band! You Me At Six heeft een naam voor zich gemaakt door te openen voor grote bands als Paramore, Tirthy Seconds to Mars, Fall Out Boy en All Time Low (ongelooflijk!). Als je van bands als Arctic Monkeys of Blink-182 houdt, moet je ze echt eens gaan bekijken, je zal niet teleurgesteld zijn. 

Ze spelen op vrijdag 18 augustus.

Volg ons nu op Instagram en TikTok voor meer tips.

Written by Kotplanet

What do you think?