in ,

De leukste restaurants voor studenten in Brugge

@Pexels - Helena lopes

Ben jij een student in Brugge en ga jij al graag eens een hapje eten met je vrienden of kotgenoten? Dan hebben wij het ideale lijstje samengesteld voor jou! Smakelijk. 

1/ Wasbar 

Voor €10 kan jij al een goede maaltijd krijgen bij Wasbar! Rep je naar de Grote Markt in Brugge voor een bagelburger en aardappelwafeltjes. Er is echt niets beter dan dat! Het is lekker én gezond. 

Ga jij voor de Cruz Lee, de Miss Beatrix of de Bally The Kid? Kies zelf wat jij het lekkerst vindt! En de aardappelwafeltjes, mmmmm, nergens zijn ze beter!

2/ Bocca 

Bocca heeft niet onmiddellijk een studentenmenu, maar het is in algemeen niet duur om een pasta af te halen bij Bocca! Een lekkere pasta arrabiata, bolognese of vier kazen, het kan allemaal! Voor €6 heb je al een small doosje pasta! Dat is voordelig! 

3/ Starbucks 

Starbucks kan duur zijn voor een student, maar je kan twee dingen doen om het voor jezelf goedkoper te maken als je niet van die lekkere lattes kan afblijven! 

Als je een starbuckskoffie haalt, vraag dan een spaarkaartje aan. Na een aantal koffies krijg je dan eentje gratis en we love gratis, toch? 😉 

Ook krijg je bij de meeste filialen 10% korting als je je studentenkaart toont en dat is toch al iets!

4/ Studentenrestaurant Vives Brugge

In de Xaverianenstraat in Brugge kan je het studentenrestaurant vinden van de Vives hogeschool. Daar kan je terecht voor goedkope warme maaltijden speciaal voor de studenten van de Vives. Er is ook een volledige broodjesbar bij, dus je kan eigenlijk eten wat je hartje begeert! 

Bij deze heb je enkele lekkere restaurants om als student naartoe te gaan in Brugge. Laat ons weten op Instagram of TikTok wat je ervan vond!

What do you think?