in ,

5 onmisbare producten die je moet hebben als student

@Pexels-@Burst

Ga je binnenkort op kot? Of ben je simpelweg iemand die het leuk vindt om zich op te maken? Het studentenleven bestaat uit verschillende momenten. Sommige momenten zorgen voor meer stress dan andere, maar een student zijn betekent ook ‘beste jaren van je leven!’. Dan spreken we over studentenfeestjes, gezellige dates, iconische uitstappen…noem maar op. Toch moet je soms de volgende dag vroeg opdagen in de aula en er ‘fris’ genoeg uitzien, zodat niemand vermoedt dat je je de dag ervoor geamuseerd hebt. Kotplanet vertelt je welke beautyproducten je altijd bij je moet hebben! Met deze beautyproducten kan je je altijd opfrissen als je het nodig vindt.

1/ Sheet mask

Heb je de hele avond gefeest, maar je bent van plan om deel te nemen aan de les van morgenvroeg? De sheet masker zal ervoor zorgen dat je er fris uitziet in de les. Breng dit masker aan op je gereinigde huid. Daarna laat je het even op je gezicht zitten. Je kan ondertussen iets anders doen, zoals je ontbijt eten of je omkleden. Na enkele minuten ga je zien dat de zone rond je ogen wat extra pep heeft! Ziezo, je bent klaar om naar de les te gaan!

Ben je op zoek naar een activiteit om te ontspannen, maar dit moet passen binnen je studentenbudget? Kotplanet toont je hoe je een spa-avond kan organiseren op kot!

2/ Gloss-lippenbalsem

Lippenbalsem of gloss hebben is een must! Hiermee vermijd je om op de campus rond te stappen met droge lippen. Meisjes kunnen daarbovenop ook gloss gebruiken. Dit geeft je lippen een glimmende look. Het heeft dezelfde voordelen als een lippenbalsem, want het hydrateert je lippen en het is draagbaar. Beide beautyproducten bestaan uit verschillende smaken, maar het beste is om de geurloze en zuivere versie te kopen. Zo vermijd je mogelijke irritaties.

3/ Droogshampoo

Wil je liever niet kiezen tussen vroeger opstaan om je haar te wassen of uitslapen? Dan is het gebruiken van de droogshampoo daar een oplossing voor! Met een droogshampoo bespaar je niet alleen veel tijd, maar het is ook eenvoudig om te gebruiken. Je hoeft dit alleen maar te sprayen op je hoofdhuid. Daarna masseer je het in en dan kam je het uit. Voor de studenten die kort haar hebben, hoef je je haar niet eens op te tillen. Weet je wat nog beter is? Vaak is het resultaat nog beter dan als je een gewone shampoo gebruikt. Ik zou zeggen lange leve droogshampoo!

Je hebt een kot, maar je wil voorkomen om een ongezonde levensstijl te hebben? Geen zorgen, hier zijn enkele tips om toch fit te blijven ook al ben je op kot.

4/ Deodorant

Uiteraard wil je niet al stinkend in de klas of aula aankomen, daarom is het belangrijk om steeds een deodorant bij de hand te hebben. Wie liever een voorkeur heeft voor de stick versie, kan dit natuurlijk ook gebruiken. Zo ben je zeker dat je wandelt in de gangen van de campus met een lekker geurtje! Je kan dit gedurende de hele dag gebruiken. Zo camoufleer je zweetgeurtjes. Elke dag deodorant aanbrengen, is eveneens belangrijk voor je hygiëne. 

5/ Gezichtscrème

Natuurlijk moeten we ook spreken over de gezichtscrème! Voorkom een droge huid en hydrateer je gezicht met een gezichtscrème. Hiervoor moet je enkel een vleugje van de crème brengen aan je vingers en daarna op je gezicht. Het is wel belangrijk om eerst te weten welke huidtype je hebt. Afhankelijk van jouw huidtype zal je een gepaste gezichtscrème moeten gebruiken. Je hebt misschien een droog huidtype, gevoelig huidtype, gemengd huidtype of een normaal huidtype. Dit moet je zeker hebben op je kot. Hiermee zal je de les volgen met een fris gezicht!

Wil je nog meer gelijkaardige artikels lezen, volg ons dan snel op Instagram en onze website en mis geen enkel nieuw artikel!

Written by Prisca B.

What do you think?