in ,

Dit is een studenten-bucket list voor 2023! 

@pexels - Picjumbocom

Een bucket list is een lijst waar je al je doelen opschrijft die je in een bepaalde tijdsperiode wil verwezenlijken. Deze editie is de studenten-bucket list 2023-editie! Wat wil jij als student in het jaar 2023 bereiken? Weet je het niet zo goed? Kotplanet helpt je hierbij door zelf een bucket list op te stellen. Neem er maar uit wat voor jou belangrijk is! 

1/ Zeker één 15 op 20 halen 

Weetje, erdoor is erdoor! Maar zou het niet leuk zijn om eens een uitschieter in de positieve richting te hebben? Ik denk het wel 😉 

2/ Samenvattingen klaar hebben voor de blok

IEDEREEN heeft wel een vak waar hij of zij nog niets voor heeft gedaan tijdens het academiejaar, maar daar zullen we verandering in brengen in 2023!

3/ Een nieuwe hobby zoeken 

Het is altijd leuk om iets te doen dat je hoofd kan leeghalen en dat helemaal niets te maken heeft met je studies. Zo kan je je beter ontwikkelen op persoonlijk vlak. 

4/ Mij verdiepen in iets 

Wil je je graag verdiepen in een bepaald onderwerp? 2023 is het perfecte jaar ervoor! 

5/ Mijn kot proper houden 

Misschien wil jij dit jaar wel wat properder worden? Dat kan! Je kot proper houden is belangrijk. 

6/ Eens niet het zatst naar huis gaan 

Misschien moet je eens proberen om niet als laatste én het zatst naar huis te gaan op een avondje uit met je vrienden. Laat dat eens aan iemand anders over 😉 

7/ Meer tijd maken voor familie 

Je studententijd is de mooiste tijd van je leven. Dat is een feit. Geniet er dus van, maar vergeet ook geen tijd vrij te maken voor je familie. Zij missen je ook als je een hele week op kot zit! 

8/ Zorgen voor mijn mentale gezondheid

2023 wordt het jaar waarin we allemaal collectief gaan zorgen voor onze mentale gezondheid. We gaan er meer tijd aan besteden! 

9/ Zoveel mogelijk naar de les gaan 

Laten we er een academiejaar van maken waarin we allemaal naar de les te gaan. Je zal zien dat het veel voordelen heeft tijdens de blok en de examens! 

10/ Gelukkig zijn 

Gelukkig zijn, is belangrijk. Probeer het geluk te vinden in iedere dag. 

Ziezo, ik hoop dat je hier wat dingen kan uithalen om je eigen, persoonlijke bucket list te maken! Het is ook geen drama als je je niet kan houden aan al je doelen, maar het is toch mooi om ze eens op papier te kunnen zetten. 

Volg ons op Instagram en TikTok! Word lid van onze Facebookgroep voor nog meer tips en advies!

What do you think?