FunONTSPANNING

Top 5 Vlaamse series om te bingen als student 

Ik weet het, het zijn examens, maar je hebt ook ontspanning nodig. En hoe kan je beter ontspannen dan met een serie? Velen geloven er niet in, maar Vlaanderen heeft wel enkele leuke series die je kan bingen. Lees vlug verder om te ontdekken welke ik bedoel!

 

1/ 2de zit 

Dit is een serie waar je je eigen leven zeker zal kunnen aan weerspiegelen. Twee highschool sweathearts proberen een moeilijke overgang naar het hoger onderwijs te doorstaan. Ze komen terecht in een wereld vol drank, drugs en seks. Zal hun relatie blijven standhouden? Een spannende serie voor jou tijdens het blokken. 

2/ The Voice Kids (alle seizoenen)

Dit is eigenlijk mijn eigen guilty pleasure. Ik vind het echt megaleuk om naar die talenten te kijken die al meer hebben bereikt in hun leven dan ik… mopje, alhoewel… 

Het werkt heel ontspannend en je moet aan niets denken. Dat is dus een ideale blokpauze.

3/ 2 zomers 

2 zomers was vorig jaar een echte hit! Dat wil dus zeggen dat het de moeite is om te kijken. Het volledige seizoen staat online, dus het enige dat jij nog moet doen, is pauze nemen. Het schijnt een heel spannende serie te zijn! 

4/ De Twaalf

De Twaalf is één van mijn lievelingsseries. Het is al een tijdje niet meer op TV te zien, maar je kan het altijd vinden op Netflix. Binnenkort komt er ook een nieuw seizoen aan, dus binge dit nog vlug, zodat je mee bent met het tweede seizoen. 

5/ De Verhulstjes

De Verhulstjes: dat programma kent echt iedereen. You hate it or you love it! Er is echt geen weg tussen. If you love it, ga maar vlug enkele afleveringen kijken. Je hebt het verdiend! 

Al deze series zijn het waard om volledig te bingen tijdens jullie studeerpauzes. Er zijn er natuurlijk nog, maar begin al maar eens bij deze vijf. Zoveel pauze heb je nu ook niet, toch? 😉  

Volg ons op Instagram en TikTok! Word ook lid van onze Facebookgroep voor meer tips en advies!

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel…

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite