in ,

5 dingen die je zeker moet hebben op je kot 

@Pexels - Cottonbro Studio

Je zit misschien al een tijdje op kot of misschien ga je volgend jaar pas op kot. Het is belangrijk dat je een paar dingen niet vergeet. Je hebt echt vanalles nodig! Kotplanet geeft je 5 dingen die je zeker niet mag vergeten als je op kot gaat! 

1/ Een vuilbakje 

Eerst en vooral heb je een vuilbakje nodig. Waar zou je anders al je mislukte samenvattingen of papiertjes van je snacks in gooien? Het zou snel een vuile boel kunnen worden. Er bestaan heel wat vormen en formaten en je hoeft er helemaal geen fortuin aan uit te geven. In Ikea of in de Action kan je al heel wat goedkope en handige vuilbakjes vinden. Kijk maar eens goed rond! 

2/ Kleerhangers 

Heb je al een kast op kot? Prima! Moet je nog een kopen? Ook prima! Koop er dan onmiddellijk enkele kleerhangers bij. Deze zijn echt onmisbaar op kot! Je kan er mee kleedjes omhoog hangen, maar je kan ze ook gebruiken voor dingen waar je anders nooit aan zou denken: natte kleren omhoog hangen zodat ze kunnen drogen! Heb je enkele uren in de regen moeten wandelen? Vreselijk, maar je kan ze wel mooi laten drogen aan een kleerhanger!

3/ Nachtkastje 

Je denkt nu misschien: ‘Waarom heb ik dat per se nodig?’, maar je zal zien dat je het heel goed van pas kan komen om je GSM op te laden, je sieraden en bril op te leggen voor het slapengaan,  je boek of je IPad neer te leggen als je te moe bent…

4/ Kruiden

Wil je toch een klein beetje goed eten? Dan heb je zeker kruiden nodig om je lekkere bereidingen nog lekkerder te maken. Je wil echt niet iedere dag flets eten maken. 

5/ Een box 

Als laatste heb je zeker en vast een muziekbox nodig. Dat moet je niet alleen aanschaffen voor kotfeestjes, maar ook voor relaxerende avondjes en om podcasts te luisteren tijdens het kuisen. Geloof me maar, je zal er blij mee zijn! 

Deze dingen mag je zeker niet vergeten als je op kot vertrekt. Zit je al op kot en heb je een van deze dingen nog niet? Maak je leven zelf gemakkelijker en koop ze! 

Volg ons op Instagram en TikTok! Word ook lid van onze facebookgroep voor meer advies en tips!

What do you think?