in ,

4 manieren om als single student om te gaan met Valentijn

Elk jaar kan je er niet naast kijken. De vele posts op sociale media, alle reclame op tv en zelfs wanneer je over straat wandelt. Valentijn staat voor de deur. Voor sommigen een feest, voor anderen allesbehalve. Maar wat kan je doen op Valentijnsdag als je geen relatie hebt? Kotplanet geeft je zo’n vier manieren om als single student om te gaan met Valentijn.

1/ Organiseer een avond met vrienden

Wat dacht je van een leuke avond met vrienden? Er zijn ontzettend veel zaken die je samen kan doen! Zo kan je bijvoorbeeld eten bestellen, spelletjes spelen en de avond eindigen met een filmmarathon. Maar wat je ook kiest te doen, vriendschap en plezier zullen zeker niet ontbreken. Wie zegt dat Valentijn dus ook voor jou niet leuk kan zijn?

2/ Hou een self-care dag

Studenten die het liever rustig houden op Valentijnsdag kunnen er ook voor kiezen om een self-care dag te houden. Verwen jezelf! Neem een warm bad, lees je favoriete boek of kijk naar een film of serie die al zo lang op je kijklijst staat. Gebruik deze dag om gewoon tot rust te komen en te genieten.

3/ Plan een daguitstapje

Ga je er liever eventjes tussenuit? Dan kan je een daguitstap plannen. Of je nu een nabijgelegen stad of natuurgebied bezoekt of een nieuwe plaats verkent, je bent even weg en komt in een andere omgeving terecht. Niet enkel ontdek je nieuwe dingen, maar ontspan je ook even en dat kan zeker deugd doen na de examenperiode.

4/ Hou je bezig

Tot slot is het goed om je bezig te houden. Het maakt niet echt uit wat je doet, zolang je het graag doet. Je kan bijvoorbeeld je favoriete gerecht klaarmaken, maar je evengoed creatief bezighouden. De sportieve studenten onder ons kunnen dan weer kiezen om te gaan sporten.

Ook al heb je geen relatie, Valentijnsdag hoeft niet saai te zijn! We hopen alleszins dat deze vier manieren je op ideeën hebben gebracht. Veel plezier!

Wil je meer tips voor studenten? Ontdek het op onze website!

Written by Shane R.

What do you think?