in ,

Games om te spelen met je vriend/in die niet graag gamet

@Unsplash - Afif Kusuma

Ben jij een gamer en jouw partner niet? Of is jouw beste vriendin helemaal niet into gaming? Dan is dit het ideale artikel voor jou! Kotplanet heeft een lijstje opgesteld met de leukste co-op games om te spelen met iemand die eigenlijk niet graag gamet. Je zal zien, je zal een fantastische tijd hebben!

1/ It Takes Two

Natuurlijk heb ik deze spelletjes uitgetest met mijn vriend voor ik een artikel schreef hierover. Hij is zelf een echte gamer, maar ik vind het wat minder. Maar ‘It Takes Two’, I looooooved it! In dit spel staan Cody en May op het punt om te scheiden. Hun dochter, Rose, probeert hun relatie te herstellen door poppen van hun te maken. Als poppen moeten Cody en May dan een heel avontuur aangaan en samenwerken. Lukt het om Cody en May opnieuw samen te brengen? 

Je kan ‘It Takes Two’ spelen op de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S!

2/ Overcooked

Word je soms gefrustreerd als je moet samenwerken met je partner? Dan moet je misschien dit spelletje even overslaan… ‘Overcooked’ is een spel waarin je in verschillende levels gerechten moet maken binnen de tijd. En nu denk je: ‘Amai, gemakkelijk! Ik speelde als kind al kookspelletjes’. Maar dit is echt next level. Bijvoorbeeld: je partner moet een tomaat doorgeven voordat jij kan beginnen aan de soep, maar hij is ondertussen ook iets belangrijk aan het doen… Dan kan er wel eens geroepen worden.

‘Overcooked’ kan je spelen op de PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

3/ Stardew Valley

Speelde je graag ‘Animal Crossing’? Dan zal je ‘Stardew Valley’ ook leuk vinden! Het is een wholesome spelletje waarin je zelf boer wordt in een dorpje genaamd… Stardew Valley. Je kan samen een huisje bouwen met daarnaast veel grond waarop je groenten en fruit kan kweken. Als je even niets te doen hebt, kan je een kijkje nemen in het dorp. Bewoners zullen eerst een beetje schuw zijn van jullie, maar hoe meer je langsgaat, hoe beter ze jullie leren kennen. Ze kunnen je heel wat geven en jij hen. Investeer wat tijd in jullie boerderijtje! De heethoofden die beter geen ‘Overcooked’ spelen samen, kunnen zeker ‘Stardew Valley’ uitproberen 😉 

‘Stardew Valley’ kan je spelen op de PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation Vita, Iphone en Android.

4/ Moving Out

‘Moving Out’ heb ik zelf nog niet geprobeerd, maar ik ga daar snel verandering in brengen. 

Je kruipt in de huid van een verhuizer en moet verschillende soorten meubels en apparaten van een huis naar een verhuiswagen brengen binnen een bepaalde tijd. Er zullen obstakels op je weg komen, maar die zullen jullie met veel gemak overwinnen. Heeft je vriendin een zwaar voorwerp vast, ga haar even helpen! Let op met fragiele voorwerpen zodat ze niet breken! 

‘Moving Out’ kan gespeeld worden op de PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Als je deze spelletjes niet leuk vond om te spelen, dan ben je echt geen gamer en dan moet je het maar opgeven. De meesten zullen wel een leuke tijd hebben bij het spelen van deze spelletjes. Enjoy! 

Volg ons op Instagram 🙂

What do you think?