in ,

Drie dingen om tijdens je blokpauzes te doen

@Pexels - Mart Production

We hoeven je niet te vertellen dat de blok eraan komt, dat weet je maar al te goed. Maar de blokperiode hoeft geen gevangenis te zijn, vol eenzaamheid en verdriet! Het is belangrijk om jezelf ontspanningsmomenten te gunnen. Hier zijn alvast drie activiteiten die je kunt doen tijdens je blokpauzes. Het zal je ook helpen om gemotiveerd te blijven.

1/ Ga wandelen!

Ik weet heus wel dat je tijdens je pauzes soms zin hebt om te netflixen of te instagrammen.  Maar een frisse neus halen is veel beter. Zo ben je nog eens buiten, doen je hersenen wat zuurstof op maar het zorgt vooral voor een echte break van je blokschema. Meer heb je niet nodig voor een geslaagde pauze!

2/ Ga met gewichten aan de slag!

Door te sporten kun je je op andere dingen concentreren waardoor je nadien nog productiever bent. Het zal je ook helpen om al wat aan je “summer body ” te werken, om te stralen op het strand deze zomer (grapje, je bent perfect zo, maar sporten is goed voor je mental health).

3/ Doe iets samen met vrienden

Het is niet omdat je moet blokken dat je geen sociaal leven meer mag hebben.  Het is oké om een avond samen met vrienden door te brengen. Maak gewoon een afspraak om samen met je vrienden iets te doen: bioscoop, restaurant … alles kan. (Maar wees voorzichtig met alcohol, het is niet het moment om met een kater op te staan).

Het Kotplanet-team wenst je alvast veel moed en succes toe voor je examens. Wij geloven volop in jou!

Volg ons op Instagram en TikTok!

Written by Cassie Gerlache

What do you think?