in ,

Vijf hotspots in het Brusselse uitgaansleven

@Pexels - Mart Production

BRUSSEL – Jij en je vrienden hebben een lange lesdag achter de rug. Jullie willen wat stoom afblazen, maar liefst voor een studentvriendelijke prijs. Maar waar in onze hoofdstad kan je terecht voor een glaasje? We geven jou alvast vijf hotspots die je zeker eens moet checken!

Het uitgaansleven is een avontuur. Elke week kan je wel wat nieuws ontdekken en meemaken. Om je alvast wat op weg te zeten, helpt Kotplanet je met vijf bars waar jij een toffe tijd kan beleven met je vrienden, familie of partner.

Ben je op zoek naar de leukste spelletjescafés van Gent ?

1/ The Big Game

De eerste in het rijtje is The Big Game. Dit café bevindt zich op de hoek van de Henri Mausstraat aan het Beursplein. Je kan hier van 12 uur ’s middags tot 6 uur ’s ochtends terecht voor een glaasje. Dat is niet alles! Van 12 uur ’s middags tot 12 uur ’s nachts is er happy hour en tussendoor kan je ook naar jouw favoriete sport kijken. Als dat niet interessant klinkt!

2/ Celtica

Op de Kiekenmarkt vindt je onze tweede aanrader, namelijk Celtica. Bij deze Ierse pub kan je van 13 uur ’s middags tot 5 uur ’s ochtends niet enkel wat drinken, maar – net als bij The Big Game – kan je ook jouw favoriete sport bekijken. Daarnaast heeft Celtica ook een disco-ruimte waar je elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 22 uur welkom bent en gratis kan genieten van een DJ-set. Waar wacht je nog op?

3/ Chili Bar

Voor good vibes op een hele gezellige plek moet je bij Chili Bar zijn. Dit café bevindt zich op het Sint-Goriksplein. Wanneer je hier ’s avonds wat komt drinken, kan je niet enkel genieten van goed gezelschap, maar ook van mooie verlichting met een lekkere cocktail bij de hand!

4/ Delirium Café

Zijn pleintjes niet jouw ding? Geen probleem. Onze vierde hotspot is wat meer verborgen, in de Getrouwheidsgang. Bij Delirium Café – van het biermerk Delirium – vindt je niet enkel Jeanneke Pis terug, maar kan je ook kiezen uit maar liefst 2004 verschillende bieren! Van maandag tot donderdag kan je hier van 12 uur ’s middags tot 3 uur ’s nachts terecht, op vrijdag en zaterdag tot 4 uur ’s nachts en op zondag tot 2 uur ’s nachts. Delirium Café behoort tot de Delirium Village, waar je verder ook terecht kan voor een hapje.

5/ Golden Bar

Last but not least raden we jou Golden Bar aan. Dit café ligt gelegen in de Hoedenmakersstraat en ontvangt jou elke dag van 10 uur ’s ochtends tot 3 uur ’s nachts. Nadat je genoten hebt van lekker Grieks eten of de Grote Markt bezocht hebt, vindt je hier een leuke sfeer, een ruime keuze aan drank en zelfs enkele interessante promoties. Meer heb je niet nodig, toch?

Zo, dit zijn onze vijf aanbevelingen voor een leuke avond uit in hartje Brussel. Of je nu een lekker glaasje wilt drinken om te ontspannen of een pre-drink wilt houden voor je uitgaat, je kan hier te allen tijde terecht voor een studentvriendelijk prijsje. Deze vijf cafés hebben voor elk wat wils.Indien je toch niet op café wilt gaan, kan je natuurlijk altijd wat te drinken halen in een supermarkt of nachtwinkel. Het Poulaertplein, het Congresplein en Kunstberg zijn ongelofelijk gezellige plaatsen met elk een heel mooi uitzicht. Mocht je ervoor kiezen om alcohol te drinken, hou dan wel rekening met de alcoholzones die van kracht zijn in onze hoofdstad. Tenslotte wensen we jou natuurlijk een hele fijne tijd met veel plezier toe!

Volg ons op Instagram !

Written by Shane R.

What do you think?