in

Is het liefde of vriendschap ? 4 signalen kunnen je het vertellen.

@Pexels-Cottonbro

Jullie viben wel goed, maar je bent niet zeker of het liefde of vriendschap is? Dat is normaal, het is niet altijd gemakkelijk om zo’n zaken zeker te weten! Dus je blijft je maar afvragen of het gewoon vriendschap is of toch dat tikkeltje meer? Trouwens, is een jongen-meisje vriendschap mogelijk? Vandaag zullen wij jou enkele signalen geven die je kunnen helpen om zaken duidelijker te zien, want er is wel degelijk een verschil tussen vriendschap en liefde!

1/ Hoe hard zijn jullie aangetrokken tot elkaar?

Heb je je ooit afgevraagd waarom je met sommige mensen gewoon bevriend kan zijn en met anderen totaal niet? Liefde gaat niet alleen over viben met elkaar, maar ook over aantrekking. Als je gewoon goed met een persoon kan omgaan, maar geen aantrekkingskracht voelt, zal het waarschijnlijk gewoon vriendschap zijn. Als je de fysieke aantrekkingskracht wel begint te voelen, kan het misschien wel meer worden dan alleen vriendschap!

2/ Hij/zij spookt rond in je gedachten

Als je veel aan iemand denkt, is het zeer waarschijnlijk dat je gevoelens voor die persoon verder gaan dan enkel vriendschap. Zelfs het kleinste detail kan je aan hem of haar doen denken. Bovendien zal je het vaak over deze persoon hebben op een positieve manier. Dus, als je heel de tijd denkt aan deze persoon  en veel of haar of hem praat, is dat een teken dat je een beetje verliefd bent op die persoon! 

3/ Jaloezie

Als je gewoon vrienden bent, vind je het geen enkel probleem dat ieder zijn eigen leven leeft en zijn jullie beide vrij om te doen wat jullie willen, maar pas op! Als je jaloers of bezitterig wordt als hij of zij een avondje uitgaat of met vrienden gaat feesten zonder jou, kan dat misschien aantonen dat je toch niet alleen maar vriendschap voelt voor deze persoon…

4/ De aanwezigheid

Als je gewoon vrienden bent, dan ga je alleen met de persoon om wanneer het jou uitkomt. Je maakt je er geen zorgen om en het is gewoon goed zo. Maar wanneer je de drang hebt om die persoon zo veel mogelijk te zien, voel je misschien wel wat liefde. 

Bekijk zeker onze Instagrampagina!

What do you think?