Het leven op kotTIPS

4 leuke low budget kotactiviteiten voor studenten

Wil je een gezellige avond met je kotgenoten organiseren, maar liefst met een minimaal budget? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kotplanet geeft je in dit artikel namelijk vier low budget kotactiviteiten voor studenten. Welke activiteit je ook kiest, plezier zal je sowieso wel beleven.

Wil je graag vrienden uitnodigen op kot voor een etentje? Check hier dan zeker onze tips!

1/ Karaoke

Of je nu kan zingen of niet, een karaokeavond met vrienden is altijd wel tof. Een karaoke-toestel, een YouTube-video of simpelweg een applicatie op je telefoon, er zijn voldoende manieren waarop je aan karaoke kunt doen. Enkele snacks en drankjes, een lijst met meezingers en you’re good to go! Het is een hele leuke manier om herinneringen te maken met je vrienden en zeker als de meesten niet kunnen zingen.

2/ Filmavond

Hou je het liever rustig? Dan is een filmavond ongetwijfeld jouw ding! Een serie bingewatchen of een filmmarathon houden, het kan allemaal. Het is een leuke manier om samen met je vrienden te ontspannen en te genieten van elkaars aanwezigheid. Snacks en drankjes mogen, net als bij de karaokeavond, natuurlijk niet missen. Zij die willen kunnen de film aan het einde ook zeker samen bespreken. Het is namelijk altijd wel interessant om de meningen van elkaar te horen en te kijken waar je vrienden vooral op gefocust hebben.

3/ Game night

Een derde optie is het organiseren van een game night. Je kan samen met je vrienden videogames spelen, maar je kan ook een pauze nemen van schermen en voor gezelschapsspellen en kaartspellen kiezen. Wat je kiest, het is een leuke manier om samen tijd door te brengen en misschien zelfs nieuwe spelletjes te ontdekken. Snacks en drankjes komen ook hier opnieuw goed van pas, maar let wel op dat je niet morst natuurlijk.

4/ Potluck-diner

We hebben het al meermaals gehad over snacks en drankjes. Heeft dit jou toevallig een hongerig gevoel gegeven? Een potluck-diner kan dan zeker een fijn idee zijn als volgende activiteit op kot. Het idee van een potluck-diner is dat alle uitgenodigden zelf eten meebrengen en dat deelt met elkaar. Met minimale kosten kan je zo toch een uitgebreid en gevarieerd diner organiseren, waarbij de ‘luck’-factor een belangrijke rol speelt. Daarbovenop leer je zo mogelijks ook nieuwe gerechten kennen. Mmm!

Volg ons op Instagram voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite