in ,

4 must-visit sneaker stores in Brussel

@Pexels - Rodnae Productions

Ben jij een echte liefhebber van exclusieve sneakers en streetwear? Dan hebben wij wat om jouw passie aan te wakkeren en je studentenleven in Brussel een stuk leuker te maken. Kotplanet geeft je namelijk vier must-visit sneaker stores in onze hoofdstad.

(Let op: de winkels die genoemd worden, zijn gespecialiseerd in exclusieve sneakers en streetwear en bieden daarom producten aan tegen hogere prijzen dan reguliere winkels. Wees hiervan bewust als je besluit om een aankoop te doen en zorg ervoor dat je de prijzen en voorwaarden zorgvuldig bekijkt voordat je iets koopt. Houd er rekening mee dat sommige producten mogelijk beperkt beschikbaar zijn en snel uitverkocht kunnen raken.)

Wil je je nieuwe sneakers matchen met vintagekledij? Check dan zeker onze 5 must-visit vintage stores

1/ Solebox Brussels

De sneaker store in Brussel is de vijfde concept store van het Duitse Solebox. Het is een sneakerwinkelketen die gespecialiseerd is in exclusieve sneakers en streetwear. Solebox focust zich voornamelijk op limited edition en special releases van bekende merken zoals Nike, Adidas en Puma, alsook samenwerkingen met modeontwerpers en kunstenaars.

Je kan Solebox Brussels in de Adolphe Maxlaan 86 of online bezoeken.

2/ Drip Drops

Drip Drops staat bekend om zijn exclusieve assortiment van limited edition sneakers en streetwear. De sneaker store is naast Brussel ook gevestigd in Antwerpen en biedt een breed scala aan merken en stijlen van Nike en Adidas tot Yeezy en Off-White.

Je kan Drip Drops in de Lombardstraat 11 of online bezoeken.

3/ Check Out

De derde sneaker store in het rijtje is Check Out. Het is een bekende sneaker store in de buurt van de Louizalaan, die gespecialiseerd is in limited edition en zeldzame sneakers en streetwear van bekende merken zoals Nike, Adidas, Puma en Reebok. Ze werken ook samen met beroemde modeontwerpers en kunstenaars. Check Out onderscheidt zichzelf van andere sneaker stores door het persoonlijk advies dat ze klanten aanbieden.

Je kan Check Out in de Naamsestraat 53 of online bezoeken.

4/ Sneakers Café

Last but not least hebben we nog een speciaal concept voor jou. Sneakers Café is niet enkel een sneaker store, maar ook een café. Sneakers Café is gelegen in het centrum van Brussel en is dé place to be voor sneaker fans om te shoppen en terwijl ook te genieten van een hapje en drankje. Dat is niet alles! Je kan hier eveneens je eigen gepersonaliseerde schoenen kopen.

Je kan Sneakers Café in de Korte Beenhouwersstraat 6 of online bezoeken.

We hopen dat je met deze must-visit sneaker stores ten volle zal genieten van jouw passie voor sneakers. Natuurlijk kan je nog heel wat andere sneaker stores bezoeken in Brussel. Zo heb je onder meer nog SixSixSix, Eclectic Store, KARAT en 99. Ben je op zoek naar goedkopere opties? Dan kan je altijd online een kijkje nemen op StockX of Ebay. Ook GOAT en Grailed kan je zeker bekijken, maar deze focussen meer op kledij.

Volg ons op Instagram voor meer Kotplanet-nieuwtjes!

Written by Shane R.

What do you think?