in ,

Top 4 websites voor tweedehands spullen voor studenten

@Pexels - Cottonbro

Je bent het beu om geld uit te geven aan fast fashion en spullen die iedereen heeft? Je wil nieuwe kleren kopen tegen lage prijzen of je wil graag van stijl veranderen zonder dat het je handenvol geld kost? Vandaag vertel ik je graag meer over vier websites voor tweedehands spullen om kwaliteit te kopen tegen een voordelige prijs. Ik koop geen fast fashion meer en heb me volledig toegelegd op tweedehands spullen.

1/ VINTED-app of -website 

Dankzij de filterinstellingen van de app kun je pareltjes vinden tegen zeer lage prijzen. Je kan filteren op merk of winkel van je keuze en verder is het mogelijk om je maximumprijs in te stellen en de conditie op te geven, bijvoorbeeld ‘zo goed als nieuw’, fijn toch! Echte luxespullen zal je er niet vinden, maar niet getreurd, daar heb ik een andere app voor … 

2/ VESTIAIRE COLLECTIVE-app of -website 

Via deze app vind je luxe-items voor kleine prijsjes en zelfs gloednieuwe spullen. Je vindt er accessoires zoals merktassen, portefeuilles, zonnebrillen en zelfs juwelen. Verkopers komen uit heel Europa en de items worden net voor de verkoop gecontroleerd en geauthenticeerd, een klein pluspuntje vergeleken met Vinted.

3/ PRE-OWNED-categorie van Zalando 

Deze categorie van Zalando is een tweedehands aanbod van kleding die de kopers niet meer dragen. Binnen dit aanbod vind je veel merken zoals Esprit, Ikks maar ook meer random winkels zoals Bershka en Zara. De prijzen zijn erg laag, geweldig nieuws want de kleding is van goede kwaliteit.

4/ OZER CONCEPT 

Dit concept is bedacht door twee jonge Brusselaars, die aan het begin van hun avontuur alleen in de detailhandel actief waren, maar kort geleden hun online winkel openden. Ze verkopen voornamelijk semiluxe items van kwaliteitswinkels of van de meest random stores. Zo vind je er spullen van Zara, American Vintage, kledingstukken van Isabel Marant en vele andere merken. Er worden sieraden van kleine ontwerpers aangeboden en de meiden verkopen ook schoenen.

5/ Moshi’Up SHop (als extraatje)

Oké, hier spelen we een beetje vals: het is geen website maar een fysieke winkel die in Namen pas geopend is en gerund wordt door kleine zelfstandigen. Dus ze kunnen wel wat steun gebruiken! Deze winkel verkoopt de laatste modellen van kledingseries en ook sieraden van een heleboel websites zoals Pretty Little Things, Zara, Jennyfer, Pimkie, Boohoo, MissGuided. Ze verkopen ook cosmetica zoals Makeup Revolution. Ze hebben een uitgebreide keuze in verschillende maten, wat prettig is.

Zo, nu ben je helemaal klaar om tweedehands pareltjes te scoren! Jezelf verwennen en tegelijk lekker veel geld besparen, fijn plan als student, toch?! En onze planeet vaart er wel bij! 

Vind ons op Instagram en TikTok!

Written by Annabelle Flaba

What do you think?