Aktua

Studente verkracht op ULB-campus: verdachte al eerder veroordeeld 

Een 21-jarige studente werd op het eind van 2022 seksueel misbruikt op een ULB-campus in Elsene. De dader is een 23-jarige dakloze die recent vrijkwam uit de gevangenis. Hij werd op 1 januari opgepakt en moest 5 dagen later voor de raadkamer verschijnen. Het opvallende: hij werd al eens veroordeeld. 

Op die avond, 28 december 2022, omstreeks 20u45 werd het slachtoffer brutaal van het hoofdpad van de campus gegrepen. Volgens de vader van het slachtoffer wist de dader dat de veiligheid niet heel hoog was op dat punt en stond hij te wachten tot er een prooi zou verschijnen. Een halfuur later ging het slachtoffer helemaal bebloed en met gescheurde kleren richting haar huis. Haar vader is nog naar de campus geweest om de dader te zoeken, maar tevergeefs. De dader was al lang vertrokken. 

Het slachtoffer werd verzorgd in het Zorgcentrum na Seksueel Geweld en ze diende een klacht in tegen de dader. Het ULB geeft weinig commentaar ‘zolang het onderzoek loopt’, maar wil wel meedelen dat ze contact hebben opgenomen met het slachtoffer. Er lopen nochtans 4 bewakingsagenten 24/24 rond op de weliswaar grote campus. 

Volg ons op TikTok en Instagram. Word ook lid van onze facebookgroep voor meer tips en advies.

Bron: https://www.bruzz.be/veiligheid/studente-verkracht-op-ulb-campus-verdachte-al-eerder-veroordeeld-2023-01-04

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite