in , ,

5 redenen om als student na de les iets te gaan drinken met vrienden

@Pexels - Ketut Subiyanto

Lange lesdag of zelfs week gehad? Soms heb je gewoon even nood aan het afblazen van stoom om er nadien weer vol tegenaan te kunnen. Wat dacht je ervan om dit te doen met vrienden? Kotplanet geeft je vijf redenen om als student na de les iets te gaan drinken met vrienden.

1/ Je kan even ontspannen

Urenlang studeren, een hele dag les volgen en vast nog tal van andere zaken. Het is soms moeilijk om tot rust te komen door de week. Toch is het belangrijk om voldoende rustmomenten in te lassen, zodat je kan ontspannen. Dat is een eerste goede reden om met vrienden na de les iets te gaan drinken. Even stoom afblazen met een drankje, alcoholisch of non-alcoholisch, en wat vrienden kan deugd doen!

2/ Je ziet je vrienden weer

Het woord ‘vrienden’ staat in de titel, dus mag het ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Iets gaan drinken na de les hoeft niet zozeer met vrienden uit je klas te zijn. Het kan ook het perfecte moment zijn om af te spreken met vrienden die je al enige tijd niet meer hebt gezien. Niet enkel kan je ontspannen, maar ook bijpraten. Dan ben je zo weer up-to-date over elkaars leven!

3/ Je kan samen vieren

Verjaardagen, afstudeerfeestjes of andere speciale gebeurtenissen. Door samen met je vrienden wat te gaan drinken na de les, krijg je de kans om tijdens of aan het einde van een drukke week samen te vieren. Niet enkel zal je hierdoor kunnen ontspannen en je vrienden terugzien, maar je zal zonder twijfel ook weer wat meer energie hebben en herinneringen creëren samen.

4/ Je creëert herinneringen samen

Samen speciale gebeurtenissen vieren, is een goede manier om samen herinneringen te creëren. Alleen hoef je natuurlijk niet te wachten tot er iets speciaals te doen is. Door samen wat te gaan drinken en een leuke tijd te hebben, creëer je simpelweg al herinneringen samen. Je zal altijd wel wat hebben om later op terug te komen!

5/ Je hebt plezier

Tot slot heb je ook gewoon plezier door samen met je vrienden na de les iets te gaan drinken. Lachen, bijpraten of zelfs herinneringen ophalen, zolang je maar samen bent. Het lijkt misschien wat kleins, maar zulke momenten maken nu net het verschil.

Als jij een drukke week hebt, dan is het misschien eens tijd om samen met vrienden wat te gaan drinken na de les. Je kiest natuurlijk zelf wat je drinkt, maar als je voor een alcoholische drank kiest, drink dan zeker met mate. Overmatig alcoholgebruik kan negatieve gevolgen hebben. Geniet van de tijd met je vrienden!

Op zoek naar meer content voor studenten? Volg ons zeker op TikTok.

Written by Shane R.

What do you think?