in , ,

6 kerstactiviteiten voor studenten

@Pexels - Olia Danilevich

Wil je een leuke pauze of weet je gewoon niet wat je moet doen tijdens de kerstvakantie? Geen probleem! Wij zijn er om jou te helpen. Daarom geeft Kotplanet je in dit artikel zo’n zes kerstactiviteiten voor studenten.

1/ Secret Santa

Laten we beginnen met een eerste kerstactiviteit. Wat dacht je van Secret Santa? Dit kan je organiseren met je familie, vrienden, maar ook kotgenoten als je op kot zit. Elke persoon krijgt een andere persoon toegewezen voor wie hij of zij een kerstcadeautje moet kopen zonder dat de andere persoon hiervan op de hoogte is. Wat krijg jij? Spannend!

2/ Kerstmarkt bezoeken

Een kerstmarkt bezoeken is een kerstactiviteiten die gewoonweg niet mag ontbreken in ons lijstje! De gezellige chalets, vrolijke mensen, leuke cadeautjes en alle lekkernijen. Kerstmarkten zijn een vibe! Dit is de perfecte gelegenheid om een onvergetelijke tijd door te brengen met je lief, familie of vrienden.

3/ Kerstfilmavond

Een warme chocolademelk, wat lekkere snacks en je bent klaar om te beginnen met een kerstfilmavond! Je hebt zeker voldoende keuze bij het zoeken en vinden van goede films. Ook kan je dit samen met je lief, familie of vrienden doen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

4/ Kerstkaraoke

Je hebt niet enkel de keuze uit tal van kerstfilms, maar ook ontzettend veel kerstsongs! Zoveel zelfs dat je een kerstkaraoke kan organiseren. Voorzie wat drankjes en draag een gekke kersttrui of kerstmuts om het nog leuker te maken!

5/ Kerstkoekjes bakken

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan kan je deze kerstvakantie kerstkoekjes bakken! Nadat ze afgekoeld zijn, kan je ze versieren en er nadien volop van smullen. Creatief, ontspannend en lekker, wat wil je nog meer?

6/ Kerstlichtjes-tour

Kerst zonder kerstlichtjes? Nope! Ga samen met je lief, familie of vrienden op stap en hou een kerstlichtjes-tour. De dagen zijn korter, wat betekent dat het snel donker wordt en je dus al sneller de mooie kerstlichtjes kan bewonderen in de straten. Het is inderdaad de ‘most wonderful time of the year’, nietwaar?

Met deze zes kerstactiviteiten zal jij je sowieso niet vervelen tijdens de kerstvakantie. Wij wensen je veel plezier toe en laat ons zeker via onze socialemediakanalen weten welke kerstactiviteiten jij gaat doen!

Op zoek naar andere activiteiten? Hou dan zeker onze Instagram in de gaten!

Written by Shane R.

What do you think?