FeestenONTSPANNING

Vijf betaalbare cocktails voor studentenfeestjes

Een van je favoriete bezigheden als student is uitgaan. Begrijpelijk, na de les wil je de stress lekker wegdansen! Maar je hebt een beperkt budget, dus val je terug op pintjes en smaken je avonden altijd hetzelfde. Geen nood, Kotplanet heeft een lijst samengesteld met cocktails die mooi bij je budget passen. 

Sangria

Nee, sangria is absoluut geen ouwe mensen cocktail! In supermarkten vind je makkelijk verschillende soorten sangria. Je hoeft er alleen nog wat fruit aan toe te voegen en klaar! Echt niet duur! Helemaal losgaan kan ook op deze manier, mooi meegenomen! Wat is er beter dan vitaminen en wijn? En wie weet praat je wel een mondje Spaans aan het eind van de avond? 

Jacqueline Rose 

Deze cocktail is zo gemaakt! Eerst even naar de winkel om wat Sprite en een goede fles rosé te halen, een ‘piquette’ volstaat. Het is niet de bedoeling om je te ruïneren! Pak dan die fles grenadine die je nog wel ergens hebt staan en meng alles tot je beste cocktail. Ziezo, that’s it, enkel nog maar genieten van je heerlijke brouwsel na een zware dag op school of werk.

Tequila Sunrise

Zet je mooiste sombrero op, neem een glas, giet er 5 cl tequila in, 2 cl grenadine en werk af met wat sinaasappelsap. TADAAAAM, daar is je cocktail! Heb je het wel gehad met al dat sinaasappelsap?  No worries, ga dan over naar de tequilamodus en, paf, de cirkel is rond! Klaar om je examen Spaans af te leggen! 

Blue Lagoon

Wodka, curaçao en citroensap, meer heb je niet nodig om deze Parijse cocktail te maken. Zei ik Parijs? Maak je geen zorgen, we kunnen je melden dat deze mix geen handenvol geld kost. Ben je niet zo dol op wodka of kun je met je budget geen twee verschillende flessen kopen? Doe het dan zonder wodka, met de combinatie van curaçao en citroensap komt het ook helemaal goed! 

Monaco 

Nu, ben je platzak en kan je geen fles alcohol kopen, dan is deze cocktail iets voor jou. Open je blikje bier en giet 10 cl in een glas, voeg 10 cl limonade en 2 cl grenadine toe. Zo, meer is het niet, een goedkope cocktail met een zeer misleidende naam. 

Nu alleen nog een vriend vinden die thuis een zwembad heeft om lekker van deze cocktails te kunnen genieten. 

Volg ons op Instagram en TikTok!

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite