in ,

Christmas-wishlist voor studenten

@Pexels - Pavel Danilyuk

Of je dit artikel nu leest in december of in juni, Kerstmis is altijd relevant. We noemen het niet voor niets ‘de mooiste tijd van het jaar’. Begin dus al maar met denken en maak je christmas-wishlist! Weet je niet wat je moet vragen dit jaar? Laat Kotplanet je helpen!

1/ Decoratie voor op kot 

Er is niets leuker dan decoratie kopen voor op je kot, maar dat kost allemaal wel wat geld soms. Daarom is het wel leuk als je dat als cadeau kan vragen. Geef je ouders wat tips mee (maak eventueel een leuke Powerpoint-presentatie 😉 ). Als je dan terug op kot bent om te studeren voor de examens, kan je tijdens je pauzes je kot wat meer decoreren. 

2/ Een nieuwe kamer 

Mag je niet op kot of blijf je zelfs stiekem liever thuis? Dan kan je geen decoratie voor op kot vragen, maar je kan wel vragen om je kamer (gedeeltelijk) te herinrichten. Ik zeg gedeeltelijk, want dat kan allemaal veel geld kosten

3/ Een nieuwe valies

Begeeft jouw valies het bijna als je van je huis naar je kot reist met de trein? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe… Vraag dit aan je ouders en je kan weer een paar jaar verder! 

4/ Nieuwe winterschoenen

Nieuwe winterschoenen zijn altijd mooi meegenomen. Misschien maak je wel best op voorhand een lijstje met de schoenen die je wil. We weten allemaal wat een slechte smaak sommige ouders kunnen hebben als het op schoenen uitkiezen komt… 

5/ Cadeaubon voor in je studentenstad

Ik kreeg dit vorig jaar op Kerstmis. Dat is echt een super nice cadeau. Je kan een cadeaubon vragen van een bepaalde winkel of gewoon van je studentenstad. Zo zijn er dan verschillende zaken die daarbij aansluiten en dan kan je die bon gebruiken in al die zaken! 

Voila! Ik hoop dat je een beetje inspiratie hebt kunnen opdoen om je verlanglijstje aan te vullen! Merry christmas! 

Volg ons op Instagram en TikTok

Written by Kotplanet

What do you think?