in

De 10 dingen die ik kan doen voor ik 25 jaar ben

@Pexels- Polina Tankilevitch

Heb je altijd afgevraagd welke dingen je absoluut moet doen voordat je echt volwassen wordt ? Welke kansen mag je zeker niet missen ? Dan is dit artikel voor jou !

1/ Koop spontaan een vliegticket en ga backpacken!

Er gaat niets boven reizen om je horizon te verbreden en de wereld te ontdekken. Alleen of met vrienden, maakt niet uit, het is tijd om je geliefde land te verlaten en de wereld om je heen te leren kennen. Onvergetelijke herinneringen gegarandeerd!

2/ Maak een humanitaire reis

Er zijn veel verschillende verenigingen die humanitaire reizen aanbieden die gericht zijn op thema’s zoals het milieu of het onderwijs van kinderen. Als je niet weet wat te doen tijdens de zomervakantie, ga er dan voor! Je zal veel verschillende waarden en normen verwerven die nodig zullen zijn voor je toekomstige projecten.

3/ Verlies je maagdelijkheid

Als student is dit het perfecte moment. Er zullen veel mogelijkheden zijn tussen al de feestjes en uitjes door. Maak het beste van jouw jeugd. Als je het nu niet doet, doe je het later ook niet. Maar vergeet niet dat het altijd met wederzijds respect moet zijn. 

4/ Pronken met je lichaam tijdens een festival

Festivals zijn de perfecte plaats om alles te doen wat je nooit durfde. Haal er dus het meeste uit en pronk met je geweldige buikspieren in het midden van de menigte. De meeste mensen zullen het zich niet herinneren en je hebt het gedaan voordat je een bierbuik krijgt.

5/ Word een keer dronken

Want vergeet niet, je katers worden erger en erger naarmate de tijd verstrijkt… Dus geniet ervan zolang je geen week vrij en 10 dafalgans nodig hebt om te herstellen.

6/ Bekijk de hele Netflix catalogus

Voor je 25 bent heb je niet al te veel verantwoordelijkheden en heb je nog genoeg vrije tijd. Dus pak je beste dekentje, je lekkerste eten, maak het je gemakkelijk en geniet !

7/ Leer iets anders te koken dan pasta en pizza

Pasta en pizza zijn heerlijk, maar denk eens aan de tijd dat je je vrienden of je schoonfamilie zal moeten uitnodigen bij je thuis! Je moet alles geven, en laten we eerlijk zijn, spaghetti bolognese is prima, maar maakt weinig indruk op mensen. 

8/ Doe datgene wat je altijd al hebt willen doen

Er is altijd wel iets wat je droomt te doen, maar altijd uitstelt. Dus of het nu gaat om parachutespringen, een marathon lopen of gewoon je gevoelens opbiechten aan je crush, verspil geen seconde meer, doe het! 

9/ Haal je rijbewijs

Het is tijd om je verantwoordelijkheid te nemen, want je zult niet je hele leven in de auto van je vrienden kunnen rondhangen (of die van je ouders). Dus als je het nog steeds niet hebt, waar wacht je dan nog op? Een rijbewijs staat gelijk aan vrijheid!

10/ Accepteer jezelf zoals je bent

Het lijkt op het eerste gezicht een beetje moeilijk, maar als je je beste leven wilt leiden, moet je van jezelf houden! En vergeet niet, het positieve trekt altijd het positieve aan!

Bekijk zeker onze Instagrampagina!

Written by Estelle Flament

What do you think?