ONTSPANNINGReizen

Vijf smoesjes om niet met je ouders op vakantie te hoeven gaan

Op reis gaan is altijd leuk, maar kamperen en in dezelfde tent slapen als je ouders is niet de vakantie die jij voor ogen had. Je blijft liever op kot, lekker fuiven met je vrienden, en daar is helemaal niks mis mee! Geen nood, Kotplanet geeft je de beste smoesjes om je deze lijdensweg te besparen. 

1/Herexamens

Eerst hebben ze medelijden met je, maar maak je geen zorgen, je zal het wel halen, we geloven in je! Wel, daar heb je je excuus al. 

Met jullie meegaan? Kan niet, ik blijf liever hier om te studeren, deze tweede kans mag ik niet voorbij laten gaan, het mag gewoon niet mislukken! 

2/ Je vakantiejob

Vertrekken we dan de derde week van juli? O jee, ik werk de hele maand, ik moet mijn studie betalen … Hoe jammer, ik wilde echt mee naar Woippy … 

3/Op het huis letten 

Maar mama toch, je gaat oom Jan toch niet lastigvallen! Ik ga mezelf opofferen en blijf hier om op het huis te passen, geniet van jullie vakantie! 

4/De huisdieren 

En waar gaat de poes heen?? Er staat duidelijk “katten niet welkom” bij de ingang van de camping en we laten ze toch niet achter bij tante Lieve! De laatste keer zette ze bijna de wasmachine aan met de kat erin. Ik blijf hier en zal er wel voor zorgen! 

5/Belangrijke gebeurtenis 

Wat?? We zijn 8 augustus niet terug?? Maar dan wordt Daan 25. We vieren elke verjaardag samen sinds we elkaar op school leerden kennen toen we vijf waren. Het is superbelangrijk voor mij om dan bij mijn beste vriend te zijn! Ik kan niet komen, hij zou het me nooit vergeven … Maar veel plezier samen met papa!

Vind ons op Instagram!

What's your reaction?

Related Posts

Partner

Grootste fails van studenten 

Iedereen begaat wel eens een megablunder. Ook de Belgische studenten. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is de val niet van belang. Het is de landing. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben ons allemaal wel…

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite