in ,

Zes tekenen dat je een echt feestbeest bent

@Pexels- Maor Attias

Einde van de examens? We dromen er allemaal van, om eindelijk weer te kunnen ontspannen, onze favoriete series te kijken of gewoon… om lekker los te gaan! Sommigen onder ons zijn echte professionals in het vinden van de beste feestjes om na een maand hard labeur volledig uit de bol te gaan. Misschien ben je wel een van hen, dan kun je de volgende punten alvast afvinken!

1/ Je telt de dagen af tot je laatste examen

Je kijkt uit naar de laatste dag van je examens om te gaan stappen en te feesten. Je kunt niet wachten tot het zover is, je droomt er meer dan ooit van om deze zittijd af te maken. Je telt zelfs de dagen af tot het einde van je examens, enkel maar om te weten wanneer je weer uit kunt gaan.

2/ Zodra je langs een feestlocatie komt, voel je je triest

Je bent nog steeds niet bekomen van al die feestjes in De Vagant, De Charlatan of Club XIII. Telkens als je voorbij deze feestzalen loopt, doet het pijn aan je hart, terwijl je terugdenkt aan de mooie herinneringen en ernaar uitkijkt om alles in september weer reallife mee te mogen maken.

3/ Je kent je feestplanning beter dan je eigen examenrooster

Je examens en je studie zijn maar rommelig georganiseerd, maar je feestplanning ken je door en door. Je weet precies op welke dag je het einde van het jaar gaat vieren. Je weet zelfs beter wanneer je kunt gaan feesten dan wanneer je examens zijn.

4/ Iedere dag na deze examenperiode ga je op stap

Je planning is veertien dagen volgeboekt, geen plekje meer over. Iedere dag, een nieuw feestje en een nieuwe kans om te drinken (met mate). Als iemand er een avondje bij wil proppen, lukt het wel om twee feestjes op dezelfde avond te combineren. Geen probleem voor jou.

5/ Sinds het begin van de blok heb je niet aan de verleiding kunnen weerstaan

Je kon niet wachten tot het einde van het jaar en sinds het begin van de zittijd ben je al op café geweest. Niemand is perfect, kan gebeuren, zeg tegen jezelf dat je het laatste rechte stuk ingaat voor je je weer schuldig voelt omdat je de dag voor een examen bent gaan drinken.

6/ Je legt al geld opzij voor drank

Uit de bol gaan, prima, maar het kost geld. Je moet op alles voorbereid zijn en daarom leg je nu al geld opzij voor je drankjes aan het eind van het jaar. Niet overmatig drinken om langer te kunnen feesten? Dat is je motto.

Kijk eens op onze Instagrampagina!

Written by Fiorile M.

What do you think?