StudentengidsTIPS

De leukste restaurants voor studenten in Kortrijk

Studenten in Kortrijk, verenig je! Want, Kotplanet maakte een lijstje met de leukste restaurants waar je als student voordelig kan eten in Kortrijk! Smakelijk.

1/ Pizza Hut

Mmm, Pizza Hut, you love it or you hate it! But, if you love it, kan je er lekker gaan eten voor een schappelijke prijs! Je kan kiezen tussen drie menu’s: 

Het eerste is het weekmenu. Daarbij kan je kiezen uit vijf soorten pizza’s, een voorgerechtje en een dessert voor maar €10,50! Voordeliger kan niet, denk ik! Trommel al je kotgenoten op om een leuk avondje uit te organiseren en begin bij de Pizza Hut!

Als tweede kan je ook het pizzabuffet gaan opeten voor €10,50 én je krijgt er een drankje bij! Dit kan wel enkel tussen 12 en 14 uur.

Eet je liever je pizza’s op kot op? Dan kan je een meeneempizza bestellen voor €8,95.

2/ The Cube 

“The Cube”  is het studentenrestaurant van de hogeschool Vives. Iedere dag kan je er gaan eten tussen 10u en 14u. Wil je een warme maaltijd? Dat kan vanaf 11u30. Wil je het liever meenemen naar huis? Dat kan ook! Vraag een meeneemschaaltje en je hebt een lekkere maaltijd om op te eten op kot

3/ Lunch Garden

Lunch Garden ligt momenteel niet in het centrum van Kortrijk, maar ik heb vernomen dat studenten in Kortrijk een gratis busabonnement kunnen aanvragen? Dan kan je heel gemakkelijk de bus op en naar de Lunch Garden! 

Bij de Lunch Garden kan je zeker terecht voor een lekkere vol-au-vent, spaghetti bolognaise of een zeesteak voor heel goede prijsjes!

4/ De Blauwe Frituur 

De Blauwe Frituur ligt pal in de studentenbuurt in Kortrijk en dat weten de uitbaters! Voor €7 kan je daar al een drankje, frietjes en een snackje krijgen. Is dat niet voordelig? Ik denk het wel, ik zou er mijn soep en brood met beleg voor laten staan ‘s avonds! 

Al deze ‘restaurants’ hebben een studentendeal om u tegen te zeggen en waarvoor je eens niet moet koken en je er niet schuldig over moet voelen. Geniet ervan! Laat ons weten op TikTok of Instagram hoe lekker het was!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite