BudgetTIPS

5 budgetvriendelijke tips voor modebewuste studenten

Wil je er goed uitzien, maar niet te veel uitgeven? Het studentenleven kan best uitdagend en duur zijn, maar daarom zijn wij er om jou te helpen! Kotplanet geeft in dit artikel zo’n vijf budgetvriendelijke tips voor modebewuste studenten.

1/ Koop tweedehands

Laten we beginnen met de eerste tip! Modebewuste studenten die graag wat centjes willen besparen, kunnen ervoor kiezen om kringloopwinkels, tweedehandswinkels of zelfs pakweg vlooienmarkten te bezoeken. Hier kan je voor een lagere prijs heel wat moois op de kop tikken!

2/ Mix en match

Maar wat als we je vertellen dat je soms eigenlijk geen geld moet uitgeven? Open je kleerkast en haal alles er eens uit. Kijk goed naar al je kledingstukken, schoenen en accessoires. Tijd om te mixen en matchen! Je kan zo nieuwe outfits samenstellen waar je voorheen nog niet aan had gedacht. Zo hoef je dus ook niet meteen iets nieuws te kopen.

3/ Ga voor tijdloze essentials

Een derde tip is om voor tijdloze essentials te gaan. Sommige kledingstukken, schoenen en accessoires verdwijnen niet uit de mode. Net daarom is het een goede investering! Als je deze dan ook nog eens koopt in een kleur die je met veel andere kleuren kan matchen, dan hoef je niet snel weer te shoppen. Zo geef je ongetwijfeld minder geld uit!

4/ DIY!

Wat dacht je ervan om je oude kledij een nieuw leven te geven? Zo kan je bijvoorbeeld een broek inkorten of patches gebruiken in plaats van deze weg te gooien. Met een klein beetje creativiteit kom je al een heel eind en dat is niet alles! Doordat je je kledij zelf aanpast, is het ook zeker dat je unieke kledij draagt. Je zal dus niemand tegenkomen met pakweg dezelfde trui of broek.

5/ Geniet van solden en uitverkopen

Ten slotte hebben we nog een vijfde tip voor jou: geniet van solden en uitverkopen! Wanneer er solden zijn of een winkel een uitverkoop houdt, kan je heel wat kledij, schoenen en accessoires voor aanzienlijk lagere prijzen kopen. Als student telt elke cent, dus bekijk goed waar en wanneer je wat koopt.

We hopen je met deze vijf tips op weg geholpen te hebben om toch wat geld te besparen op jouw kledij, schoenen en modeaccessoires. Vertel ons zeker via sociale media hoe jij als modebewuste student geld bespaart!

Wil je meer tips voor studenten? Hou dan zeker onze Instagram in de gaten!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite