LIFESTYLEMode

4 must-have winterjassen voor studenten

Je hebt het ongetwijfeld al gevoeld, maar het wordt steeds kouder. Hoodie season is begonnen, maar enkel met een hoodie zal je er niet komen. De winter staat voor de deur en je zal het geweten hebben! Natuurlijk willen wij jou graag helpen om warm en stijlvol te blijven. Daarom geeft Kotplanet in dit artikel zo’n vier must-have (unisex) winterjassen voor studenten.

1/ Bomberjacket

Onze eerste must-have winterjas is zonder twijfel de bomberjacket! De jas werd oorspronkelijk in de jaren ‘50 ontworpen voor piloten van de United States Air Force. Eind jaren ’70 werd de jas erg populair bij punks, mods en skinheads, maar in de jaren ’80 werd het ook een onmisbaar fashion item bij het brede publiek. De bomberjacket geeft niet enkel een casual en coole uitstraling, maar is ook zeer comfortabel en warm.

2/ Trenchcoat

Studenten die liever een winterjas willen die tijdloze elegantie uitstraalt, kunnen voor een trenchcoat kiezen. Net als de bomberjacket, heeft de trenchcoat een militaire oorsprong. Het werd namelijk gemaakt voor Britse en Franse soldaten in de Eerste Wereldoorlog. Je kan deze winterjas in diverse kleuren en lengtes verkrijgen. Het is vaak waterbestendig en geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden.

3/ Parka

Wie zeker beschermd wil zijn tegen de winterse neerslag en wind, kan ook voor een parka gaan. Deze lange jas met capuchon is niet enkel modieus, maar ook zeer functioneel dankzij de meerdere zakken. De koude weersomstandigheden zullen jou alvast niet meer te pakken krijgen met deze winterjas!

4/ Puffer jacket

Tot slot is ook de puffer jacket een goede winterjas voor studenten. Deze jas is licht, maar toch zeer warm en comfortabel. Ideaal voor koude winters dus! Ook de puffer jacket kan je in verschillende stijlen, lengtes en kleuren verkrijgen, wat ervoor zorgt dat iedere student wel wat zal vinden dat hij of zij mooi vindt. De puffer jacket is – net als de bomberjacket – perfect voor studenten die een casual look verkiezen.

Deze vier must-have winterjassen mogen alvast niet ontbreken in jouw kleerkast deze winter! Vertel ons via onze socialemediakanalen zeker welke jij het liefste draagt en waarom.

Wil je meer modetips voor studenten? Neem zeker een kijkje op onze website.

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite