LIFESTYLERecepten

De heerlijke chocoladetaart waar je kotgenoten gelukkig van worden

Chocoladetaart vormt de basis van het bakken, maar het is zo lekker. Als student heb je niet altijd veel tijd om te bakken. Daarom heeft Kotplanet een recept geselecteerd dat al je kotgenoten blij zal maken zonder dat het je veel tijd kost.

Ready? Trek dan je schort aan en laten we beginnen! We weten dat je al watertandt bij de gedachte om het te proeven (en je kotgenoten ook).

Om te beginnen, mag je de oven voorverwarmen op 180°. Terwijl je wacht tot de oven is opgewarmd, neem je de 200 g chocolade en de 100 g boter en doe je ze smelten in een pan. Wees voorzichtig: de kookplaat mag niet te warm zijn om de chocolade niet te verbranden. Meng vervolgens in een aparte kom de 3 eieren, 100 g suiker en 50 g bloem.

Zodra het boter-chocolademengsel gesmolten is, voeg je het toe aan het geheel. Vervolgens kun je je taartvorm beboteren en het beslag erin gieten. Laatste stap: zet je taart ongeveer 20 minuten in de oven. Controleer met een mes of hij gaar is.

Als je je taart uit de oven haalt, raden we je aan om even te wachten met het uit de cakevorm te halen, want als hij nog warm is, kan hij zacht zijn en breken. We weten dat je kotgenoten staan te popelen om hem te proeven, maar het is slechts een kwestie van een paar minuten.
Dus, Kotplanet wenst jullie alvast een geweldige proefervaring!

Aarzel niet om ons te volgen op Instagram om onze andere studentenrecepten te bekijken. Volgende keer is het de beurt aan je kotgenoot om iets voor je te koken!

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite