in ,

5 leuke cadeaus die je kan geven aan je kotgenoten

@Pexels - @Pixabay

Ben je op kot? Of denk je eraan om op kot te gaan? Dan weet je alvast dat je leert samenleven met andere studenten. En misschien worden je kotgenoten je vrienden voor het leven! Hoe dan ook, je spendeert veel tijd samen! Wat dacht je ervan om je kotgenoten te verrassen met een leuk cadeautje om jullie band nog meer te versterken? Kotplanet helpt je alvast op weg met deze 5 opties!

1/ Gepersonaliseerde sleutelhanger

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is een ideaal cadeau om te geven aan je kotgenoten. Jullie verblijven allemaal onder hetzelfde gebouw en op deze manier nemen jullie elkaars sleutel niet mee. Je kan de sleutelhanger personaliseren met een foto of door een naamplaatje te maken. Uiteraard zijn er nog andere mogelijkheden om de sleutelhanger persoonlijker te maken.

2/ Deurmat met foto

Geef je kotgenoten een deurmat en maak het zelf nog origineler door het te personaliseren met een foto. Een deurmat zorgt ervoor dat je geen vuil en vocht mee naar binnen neemt. Zo blijft je kamer langer proper. Dit maakt van een deurmat een origineel cadeau dat al je kotgenoten zeker kunnen gebruiken!

Ben je op zoek naar een goede leermethode voordat de examens beginnen? Kotplanet helpt je hierbij, met deze methode stijgt je productiviteit meteen!

3/ Kookboek

Misschien zijn er kotgenoten die van zichzelf vinden dat ze geen goede chef-koks zijn, maar willen ze wel leren om eenvoudige recepten te maken? Dan is een kookboek zeker een goed cadeau. Zeker als het een kookboek op maat is met, bijvoorbeeld, eenvoudige recepten voor beginners. Niet alleen zal je kotgenoot zijn kook skills verbeteren, maar jij gaat ook mee kunnen genieten van de recepten (miam…miam). Dus iedereen heeft er baat bij!

4/ Boekenkluis

Ik ben er zeker van dat je kotgenoten soms ook momenten meemaken waar ze het gevoel hebben dat ze alles kwijtraken. Daarom is een boekenkluis een gepast cadeau voor je kotgenoten. Daarin kunnen kotgenoten belangrijke zaken bewaren, waaronder hun sleutels, belangrijke papieren of pasjes. Wat deze boekenkluis zo speciaal maakt, is dat het van buiten echt lijkt op een boek. Stel dat er gasten zijn op kot, dan gaan ze niet meteen weten dat het eigenlijk een kluis is. Het kluisje heeft ook een eigen sleutel. Dit is gewoon een perfect, maar onopvallend cadeau!

Ben je een boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw boek om te lezen? Kotplanet helpt je hierbij! Hier zijn 4 boeken die je kan toevoegen in je les!

5/ Zelfgemaakte armband

Om het cadeau nog persoonlijker te maken, kan je ervoor kiezen om zelf iets te maken, bijvoorbeeld een armband. Enerzijds kost dit cadeau niet zo veel, anderzijds gaan je kotgenoten dit waarderen omdat je het zelf gemaakt hebt. Afhankelijk van de armband die je maakt, heb je verschillende zaken nodig, zoals kralen, een rolletje elastiek, een schaar en lijm. Je armband kan aanzien worden als een symbool van jullie vriendschap.

Vond je dit artikel interessant en je wil gelijkaardige artikels lezen? Volg ons dan zeker op Instagram en surf snel naar onze website om ze te lezen!

Written by Prisca B.

What do you think?