in

5 soorten studenten die ons verliefd maken in de aula

@Pexels- Pixabay

We zijn allemaal wel al eens afgeleid geweest tijdens de les door een mooie jongen of een mooi meisje. De ‘crush van de aula’ is geen mythe en elke student weet dat. Maar welke profielen doen ons eigenlijk verliefd worden? 

Studentenprofiel #1: De nieuwe jongen of het nieuwe meisje

Het valt niet te ontkennen, nieuwe dingen intrigeren ons. Of het nu gaat om een student die halverwege het jaar binnenkomt of een student die in het laatste semester de aula binnenstapt, de kans is groot dat hij of zij wordt opgemerkt en meer dan één persoon aantrekt. 

De nieuwe student begint met iemand anders te praten en dat vind jij niet leuk? Zou je niet een beetje jaloers zijn?

Studentenprofiel 2 : Erasmus

Een andere cultuur, een andere taal, een leuk accent. Dat is meer dan genoeg om veel mensen te verleiden. Zonder twijfel zal de Erasmus student voor veel opschudding zorgen. Ben je op zoek naar liefde met de hoofdletter L of gewoon naar iemand om een nacht (of twee) mee door te brengen? Verzamel al je moed bijeen en stel jezelf voor. De wereld zal al snel aan je voeten liggen… 

Studentenprofiel n°3 : De intelligente

Mensen houden ervan om bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Degene die de moeilijkste vraag van de professor kan beantwoorden zonder terug te deinzen van al het publiek in de aula, zal ongetwijfeld punten scoren bij een potentiële veroveringen. Wat moet je dus onthouden? Toon je kennis in de klas zonder op te scheppen. Dat laatste zou ervoor kunnen zorgen dat je zelfs minder aantrekkelijk wordt.

Studentenprofiel n°4: de brutale

Iemand die speelt en plaagt heeft veel charme. Of de professor nu een mop vertelt of je buurman zoekt je plagerig op, het resultaat zal hetzelfde zijn: de persoon maakt ons aan het lachen. Daarmee komt de nieuwsgierigheid en verlangen om de ander te ontdekken naar boven. Beetje bij beetje, zal je de connectie voelen. Nu is het jouw beurt! 

Studentenprofiel #5: De leergierige persoon

Hoeveel studenten krijgen een crush op iemand in de bibliotheek? Veel, en ze hebben gelijk! Als iemand serieus is over zijn of haar studie, kunnen ze ook heel serieus zijn over relaties.

Zoveel gezichten die zo verleidelijk en aantrekkelijk lijken als ze proberen te studeren. Ontken het maar niet. We weten allemaal dat je al eens keek naar de studente in de bibliotheek die op haar potlood was aan het kauwen of naar de andere student die met zijn hand door zijn haar gaat.

Ik weet zeker dat je in een van deze situaties hebt gezeten of aan een van je vrienden hebt gedacht. Zo ja, aarzel dan niet om dit artikel naar hen door te sturen !

Bekijk zeker onze Instagram pagina!

What do you think?