LIFESTYLERecepten

De perfecte smoothie voor een leuke namiddag met je kotgenoten

Een smoothie is onmisbaar, zodra het mooi weer wordt. Daarom raden we je aan om de smoothie met rode vruchten uit te proberen. Als student heb je soms niet altijd zin om fruit te eten. Om je te helpen om voldoende vitaminen binnen te krijgen, heeft Kotplanet een recept geselecteerd dat supermakkelijk te maken is, zelfs als je vindt dat je niet zo goed kan koken. De smoothie is verfrissend en zal je altijd goed smaken.

Wel, als je het wilt proeven, laten we beginnen! Maak je blender klaar en let’s go ! Aarzel niet om er ook over te laten voor je kotgenoten als je op kot bent, het zal ze blij maken!

Voor dit recept heb je slechts 3 ingrediënten nodig. Dit is een recept dat ook toegankelijk is als je studentenbudget laag is. Allereerst heb je 400 g aan rode vruchten nodig: bosbessen, frambozen, aardbeien, enz. Je kunt ze natuurlijk vers kopen, maar voor een grotere variatie aan fruit is het ook mogelijk om ze als dessert te gebruiken. Ook kan je ze vers kopen, maar voor meer afwisseling kan je ze ook als diepvries fruit nemen. Je hebt ook 40 cl sinaasappelsap nodig, dat een pittige touch aan de bereiding zal geven. Als je het graag wat zoetiger hebt, kan je ook 2 eetlepels honing toevoegen.

Meng vervolgens alles samen en roep je kotgenoten om je smoothie te komen proeven. Misschien verras je jezelf wel, omdat het zo lekker is !

Als het te mooi weer is, moet je het meteen opdrinken of een ijsblokje toevoegen om het koel te houden. Een hete smoothie is niet zo lekker ! Nu hoef je alleen maar op het terras van je kot te gaan zitten met je kotgenoten (als je er één hebt) of in je eetkamer en genieten maar !

Kotplanet wenst jullie alvast fijne momenten toe. Geniet van de mooie dagen!
Tot snel op Instagram !

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.
Une petite notification ? OK Pas tout de suite